BUELING - ПАРНЕР NTLAB21

Колеги, запрошуємо вас відвідати наш стенд на наймаштабнішій у Європі конференції по технологіЇ NO-TILL, що відбудеться у Києві, 23-24-25 лютого 2021р. NTLAB21 - міжнародна освітня конференція, присвячена технології No-till. Головна подія для ноутіллеров і сільгоспвиробників, які бажають відмовитися від обробки ґрунту. Це одна з найбільших No-till конференцій в Україні, яка збирає сотні однодумців зі всієї Європи. Конференція пройде в четвертий раз і збере 16 спікерів з різних країн світу.

НА НАШОМУ СТЕНДІ ВИ ЗМОЖЕТЕ ДІЗНАТИСЯ ПРО:

▪ Унікальну технологію від австралійського виробника RFM NT- систему спірального колеса для сівби у вологих умовах - читати більше

▪ Розробку інженерів BUELING – компактну та зручну в обслуговуванні бочку для рідких добрив (1500 літрів) для розміщення cпереду трактора - читати більше. А такожпро те, які продукти від TRIMBLEPRECISION PLANTING360 Yield Center успішно себе зарекомендували в технології NO-TILL.

 

Наші менеджери дадуть вичерпнувідповідь на ваші запитання, щодо впровадження сучасних технологій ефективного землеробства враховуючи специфіку саме вашо гогосподарства.Всі продукти і технології, які ми представляємо, перевірені, високоякісні і неодноразово випробуванні в різних господарствах України. Ми за довгострокові відносини, тому ефективність обраного вами рішення для нас дорожча за будь-яку вартість контракту.

 

Раді, що маємо можливість знайомити наших фермерів з технологіями, які підтвердили свою ефективність на всіх континентах світу. І йдеться не лише про обладнання тих виробників, які представлені на нашому сайтічи на стенді виставки, насправді, наші можливості значно більші, а коло професійних контактів з аграріями з Північної Америки, Австралії та Європи значно ширше. Ми завжди готові до діалогу і впевнені, що зможемо знайти взаємовигідні форми співпраці. До зустрічі на нашому стенді!

 

Детальніше про компанію BUELING

Детльніше про конференцію NTLAB21